Pomoć

Häppi Shaker

AGU PAMETNI APARAT ZA PRIPREMU BEBI FORMULE Häppi Shaker

Drugi proizvod

Ne uključuje se; ekran se ne uključuje.

-Proverite celost kabla za napajanje. Uključite uređaj u utičnicu. -Proverite O/I prekidač, uverite se da je prekidač uključen.

Kada se priprema formula, voda se pojavljuje na površini levka

Levak je možda sklopljen ili instaliran nepravilno. Proverite kako je sklopljen i ponovo instalirajte levak.

Uređaj "priprema" samo vodu.

Možda je posuda za formulu sklopljena ili instalirana pogrešno. Proverite da je posuda za formulu pravilno sklopljena; uverite se da je posuda instalirana na takav način da izbočina na posudi se poklapa sa žlebom na glavnoj jedinici, i da je posuda ubačena bez lufta u istu; napunite posudu sa formulom, za pripremu jedne porciju u posudi treba da bude barem 30gr formule.

Samo prah formule izlazi iz uređaja, voda ne teče.

Možda je ponestalo vode u posudi za vodu ili ista nije instalirana pravilno. -Dopunite posudu za vodu; -Ubacite posudu za vodu, izbočina na posudi za vodu mora da ulegne u glavnu jedinicu, posuda mora da bude umetnuta bez lufta (dok ne stane) u osnovu za posudu na glavnoj jedinici. Pritisnite dugme "zagrevanje vode" da biste pustili vodu u sistem, ponovite dok indikator dugmeta "zagrevanje vode" ne zasvetli bez prestanka (prestane da treperi).

Formula je pripremljena netačno, previše je gusta/tečna?

Uverite se da koristite formulu koja je pogodna za pripremanje sa Aparatom za pripremanje mlečne formule za bebe. Ažurirana lista je dostupna na www.agu-baby.com Proverite da li se podešavanja pripreme (zapreminu i program) se poklapa sa parametrima formule. Na sajtu www.agu-baby.com je ažurirana baza parametara za pripremu formule. Moguće je da je posuda za formulu sklopljena ili instalirana nepravilno. Proverite da li je posuda pravilno sklopljena. Uverite se da je posuda instalirana tako da ulazi bez lufta u blok. Formula u prahu se skuplja na izlazu posude za formulu. Očistite izlaz sa mekanom,čistom tkaninom ili četkicom. Prah formule se skuplja na silikonskom prstenu na izlazu posude za formulu. Očistite ili promenite silikonski prsten (postoje dva prstena u kompletu). Previše malo smese je u posudi. Dopunite posudu sa smesom, za tačnu pripremu jedne porcije u posude treba da bude barem 30gr smese. Možda je tokom pripreme formule nestalo vode u posudi za vodu.

Bočica za mleko je previsoka, ne može da stane u prostor između levka i platforme.

Otkačite platformu, postavite bočicu bez platforme.

Posle uključivanja ili menjanja parametara, indikator "tople vode" treperi na panelu uređaja.

To je normalno. Pritisnite dugme "zagrevanje vode" da biste propustili vodu kroz sistem ili pokrenuli proceduru hlađenja. Pritisnite dugme "zagrevanje vode" jednom ili više puta dok indikator dugmeta "zagrevanje vode" ne zasvetli konstantno (prestane da treperi).

Uređaj ne priprema formulu i indikator dugmeta "topla voda" treperi.

• -Voda u posudi za vodu je veće temperature od temperature za pripremu formule. Ohladite vodu u posudi za vodu na sobnu temperaturu ( 25 °C), pritisnite dugme "zagrevanje vode" da izbacite vodu kroz sistem ili da izvedete proceduru hlađenja. -Proverite da li je ponestalo vode u posudi za vodu. -Podešavanja za pripremu formule su možda promenjeni ili je temperatura prethodne formule bila veća. Na primer, ako je uređaj podešen da pripremi formulu sa temperaturom od 55 °C; i ako korisnik pokuša da putem aplikacije pripremi formulu sa temperaturom od 45 °C, uređaj neće pripremiti formulu, ali će indikator dugmeta "zagrevanje vode" da treperi da bi obavestio korisnika da je potrebno izvršiti jedan ili više ciklusa hlađenja (pritisnite dugme "zagrevanje vode").


Ne možemo da se povežemo na uređaj putem aplikacije.

Proverite da li je uređaj u manuelnom režimu, ako jeste, onda: -Aparat za pripremanje mlečne formule za bebe radi sa pametnim uređajima koji rade na iOS 6.0 ili noviji (iPhone 4s ili noviji), i Android 4.5 ili noviji. -Ponovo pokrenite AGU aplikaciju, restartujte pametni telefon, uverite se da je vaš pametni telefon povezan na INTERNET mrežu i da je Bluetooth konekcija (verzija 4.0 LE) uključena kada isključite i ponovo uključite uređaj. -Sipajte vodu sobne temperature (oko 25 °C) u posudu za vodu. Pritisnite dugme "zagrevanje vode" jednom ili više puta dok se indikator dugmeta "zagrevanje vode" ne zasvetli konstatno (prestane da treperi). -Povezivanje pametnog telefona na Aparat za pripremanje mlečne formule za bebe je moguće samo ako ne postoje greške u uređaju, npr., u režimu kada indikator "zagrevanja vode" svetli konstatno (ne treperi).

Formula je previše hladna/vruća.

Proverite podešavanja temperature za pripremu formule.

I dalje trebate pomoć? Naš tim za podršku čeka da Vam pomogne. Pitajte ih odmah. Da biste započeli čet kliknite na ikonu ispod.

Ova internet stranica koristi kolačiće. Korišćenjem ove stranice, zatvaranjem ovog banera, ili kliktanjem na "Slažem se" vi pristajete na korišćenje kolačića. Pročitajte našu politiku o kolačićima i izjavu o privatnosti.
Slažem se